Tényleg a napenergia forradalma zajlik? Nézzük meg, mit mutatnak a statisztikák.
  • Irasidus
    Ha jól értelek, nem vagy szakértő, és nem is tudsz a kérdéseimre felelni. Viszont nem tudom miért offtopic? Tettél állításokat, amire én kérdéseket tettem fel. Az offtopic akkor lenne, ha egészen másról beszélnék, szerintem. És egy kérdés, szerinted az jó válasz, vagy egyáltalán válasznak minősül, ha megismétled a mondatot? Mert szerintem nem. Tulajdonképpen mi lenne számodra on-topic? Kérlek vázlatosan írd már fel, hogy miről lehet itt beszélgetni veled, mert nekem úgy tűnik, csak akkor on-topic ha valaki egyetért veled, vagy nem tesz fel kínos kérdéseket, amire nem tudsz válaszolni. Kérlek cáfolj meg, és írd le mi on! Mert eddig nem igazán kaptam egyetlen kérdésemre sem választ, csak több kérdésem lett. Ez így nem megvitatása a dolgoknak, ez csak kibújás a vita alól.

"A 2015-ben végzett becslés szerint ezzel a kb. 20%-os támogatással válnak versenyképessé a háztartási kiserőművek."

Tehát támogatással működőképes. Vagyis úgy éri meg, ha valaki a többlet árat kifizeti, amit valaki adó formájában befizet. Ettől még nem lesz olcsóbb, azzal ugye tisztában vagy?

"Ahogy az előkészítő dokumentumban fogalmaztak: "

Ez nagyon jó, csak éppen nem látni, mire alapozzák ezt. Állami támogatásra?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.05.21. 10:27:31