• kvp
    #5
    "De mi tart 5 percig egy számla elkészítésén?"

    Amig a fejlesztok vegignezik a vasarlorol keszult videot es kijavitjak az automata rendszer altal generalt hibas szamlat. :-)

    Viccen kivul, az automata penztar teljesen hasznalhato megoldas. Ha vonalkodok helyett atallnanak az rfid-s tag-ekre, akkor tenyleg ki lehetne setalni. Ha kartyaval szeretne fizetni az ember, akkor belepne a penztarba, megjelenne a nalla levo rfid tag-ek listaja alapjan osszeallitott szamla es mar fizethetne is a kartyaval. Most az a gond az Amazon fele rendszernel, hogy a szamla ellenorzese csak utolag lehetseges, mert mar reg kint vagyunk amikor megjon.

    ps: Egyebkent az rfid-s megoldas merleges aru (pl. zoldsegek) eseten is mukodne. Amikor lemerjuk, akkor a cimke amit kapunk tartalmazna az rfid-s matricat, a bolt szoftvere pedig tudna, hogy milyen erteket nyomtatott ra, igy olcso, read only id tag-ekkel is kezelheto lenne az egesz. Tehat az okosmerleg kommunikalna az automata okospenztar szamlakeszito moduljaval. Persze ez meg a jovo, de technologiai akadalya nincs.