• Macropus Rufus
    #25
    nagyon gagyi.
    Én pl. szívesen látnék (a pc jegyében) olyan filmet is amiben a női erőszakról tesznek megemlítést. Ui. jenleleg kb. 50:50 a férfiak és a nők által elkövetett házasságon belüli erőszak aránya. Sőt: sok esetben, amikor a nőt péppé verik egy több évtizedes lelki terror előzte meg amit a nő hajtott végre a férfin. Csak a férfiak nem szoktak minden lófasztért sírni. Szóval kicsit unalmas már ez #metoo.
    Am. meg nem rég került fel a netre amikor egy színésznő a vörös szőnyegen erőszakkal csókolt meg egy színészt (ez utóbbi ezt nem akarta). És lett belőle akármi is? Nem. Ha férfi csinálta volna akkor már tele lenne vele a világsajtó. De ott van a Johnny Depp esete is, azt úgy helyben hagyta a nője, hogy intezivre került a srác. (okés, milyen férfi az ilyen akit egy nő intenzívre küld?) Semmi nem lett belőle. Fordított esetben meg...
    Szóval nem érdekelnek ezek a femnácik. Am. is vitzes, hogy olyan fegyverek vannak a kezükben amiket azzal az alkattal még felemelni sem tudna, a használatáról már nem is beszéljünk.