• Ender Wiggin #23
    Azért az érdekes, hogy pl. jóval több vér folyt ki a csajból, mint 4,5 liter. Hogy ekkora zuhanás után csak kb. 20 cenit faág ment át rajta. Hogy nem fertőződött el a sebe, hogy egyetlen artéria sem sérült (a vérveszteség ellenére). Hogy attól, hogy a fa tövét kicsit begyújtotta, már le is tört a teteje, és a csajszi nem kapott lángra. Hogy a hasán beégette a sebet, de a hátán nem (ha arra céloztak, hogy a lángokban álló fa kauterizálta a hátát, az is baromság, mert a lyuk körül még elképzelhető, de a lyukban akkor még ott volt a faág). Hogy a be- és kimeneti seb kauterizálása megoldja a belső vérzést. Hogy a kés a dagi fejében szemet cserél. Hogy sörétes puska csak egy-egy lyukat üt. Hogy úgy lőtte fejbe az autóban ülő csávót, hogy a szélvédő nem sérült. Hogy a közelharcnál nem zavarta a távcső, ami mellesleg minden lövésnél arcon kellett volna, hogy csapja, mert nagyon bénán tartotta a puskát...

    metoo vagy sem, a szerző szerint a sivatagban, tűző napon és éjszakai hidegben a legcélszerűbb a bikini, és minden jelenetben mutatni kell a csaj seggét.

    A nőket védeni kell, ez rendben van, de ezt a filmet lehetetlen védeni, mert minden szempontból egy szar. Még a többi hasonló mindent túlélő sé bosszúból hentelő csajos filmekben is több az értelem, mint ebben. Bár lehet, hogy a csaj egy vámpírlarakroft.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.08.19. 09:43:04