• NEXUS6
    #17
    Nézd, ez a film is csak egy erőszakpornó, mint az általad is említettek, pont ua. csoportba tartozik, az, hogy a felvezető részben mi történik, amíg az "ágyig" eljutnak az csak azért kell, hogy ennek a beöltözős fétisporesznek egy új keretet adjanak. És ennyi.

    Egyrészt fenntartom amit írtam, hogy igen is kell az emberek egy részének ez. Mint ahogy a poresz is kell, csak amíg erőszakot, horrort, gyilkosságot be lehet moziban mutatni az igazi poreszt nem.
    Ez nem egy beteg szitu????
    Szerintem marhára az! Beteg ellentmondásos, de nem ítélném el, mert ilyen az ember.

    Mert igen is a vizuális erőszak egyrészt kielégíti azt, akinek erre van igénye, másrészt bekapcsolja azt a féket, ami az emberi viselkedésnél jelenik meg az állatok között és az erőszakhoz egy kellemetlen érzést aktivál. Az a gáz ha nem aktiválja, mert akkor megy az iskolai lövöldözés, meg az ilyenek.

    Ha lenne célja az erőszaknak ebben a filmben, akkor 10%-ban bemutatná az eseményeket, 90%-ban meg azt mutatná be, hogy hősünk hogy dolgozza fel lelkileg az eseméyeket. Tévedsz, itt a cél az erőszak bemutatása és ennyi, és nem akar ez semmilyen sztorit elmesélni. A köpök a sírodra után minek is kell még egy copy-paste ua filmet csinálni?