• wraithLord
    "Jobban örülök neki, mint egy Old Republikos valaminek, mert abban én soha nem éreztem SW fílinget."

Gondolom, ez azzal van összefüggésben, hogy te az eredeti trilógiát akkor láttad (moziban), amikor megjelent, és nem az utólag kialakult expanded universe részeként. Én csak a 90-es években láttam őket, nekem a mostani "Disney éráig" a legtöbb dolog, ami Star Wars logó alatt jelent meg, az Star Wars. Tehát az Expanded Universe (most már Legends...) jelentős része. A KotOR játékok is a kedvenc RPG-im közé tartoznak.

Azt nem tudom, hogy ez az új Disney izé tényleg sz@r-e, vagy csak én is úgy vagyok ezzel, mint te az Old Republic-kal.
    Bár szerintem ez "körtét az almával" kategória, mert az előzménytrilógiára nem mondtad, hogy nem SW-s... illetve a "sz@r" és a "nem SW-s" sem ugyanaz a kategória.
    Az "öregek" közül, akinek tetszik, annak bevallottan azért tetszik, mert lekopintották az eredetit, az eredeti feelinget. (Más kérdés, hogy szerintem nagyon gyengén, és a VIII még kifejezetten fárasztó is lett a nem csak koppintás, hanem elcseszett kitekerés/-facsarás miatt is)...