Nekem tetszett alapból a film, szórakoztató...de annyira nem ismerem ezt a képregény univerzumot
Hulk-ot ilyen simán lenyomja az elején? akkor még nincs sok kő nála, és Hulk ha verik egyre erősebb és dühösebb nem? még Thor se tudja lenyomni a ragnarökben igazán, pedig ad neki rendesen, és ugye Thor itt lenyomja a végén (majdnem) Thanost
szóval ez a két pofontól elájuló Hulk kicsit erős volt nekem..
és tényleg ez a motivációja, hogy a kvázi végtelen univerzumban túl sokan élnek? wtf????
aztán a a segítője, lazán lezúz szinte mindenkit, és egy olyan trükkel szívatják meg hogy kiszippantják a hajóból? ennyi?
és Vizió? aki szinte legyőzhetetlen volt az ultronban..és a kalapácsot is simán emelte? most meg egy ilyen kis csicska lenyomta??
és Strange? ő mért nem használta Thanos ellen az idővisszaforgatást? vagy mért nem nyitott kaput egy csillagba? feketelyukba?
és komolyan Űrlord, mikor már legyőzik szinte Thanost, erre agyatlan barom lesz?: és ezen buknak? tényleg ilyen gáz megoldást választanak a készítők??
és csak így odaadja Strange az időkövet? aztán mért is, hogy megmentse vasembert? mikor akkor kiirtódik a fél világegyetem?
és mégegyszer, mért nem nyitott kaput haza, maguknak? vagy Thanosnak valami vacak helyre?
még a kiskölyök pókember is simán zúzta Thanost, és párszor a földre vitte ütéssel, és Hulk meg simán bukott az elején??
Skarlát boszi meg a végén, fél erővel is majdnem visszatartotta Thanost, akkor ha nem Vizióval foglalkozik, simán lezúzhatta volna..
Wanda nagyon erős
tele a film ilyen következetlenségekkel..
A film nagyon jó..de....hm..leírtam a kétségeim.. Utoljára szerkesztette: Kelta, 2018.04.29. 19:43:17