• overseer-7
    #18
    Úgy látom, hogy nem olvastad el a hsz emet.
    Vagy.. a "liberális" média kognitív kondícionálás hatása alatt álsz.. és ezért nem vagy képes figyelembe venni azt a tényt, hogy az ember nem számít és az emberiség nem lesz újra képes a kommunizmus és a nemzet újraszervezésére.

    A kommunizums egy SZÓ.. ami mögött nem az van amit az emberek gondolják, hogy jelent.

    Ha én meg akarom szüntetni az egyenlőséget az emberek között..
    és nagy hatalommal rendelkezem, első körben létre kell hoznom egy koncepciót, amit az emberek közötti egyenlőségnek hívok.. majd ezt megvalósítom.. de úgy, hogy végig az ellenőrzésem alatt tartom a folyamatot és nem engedem, hogy létrejöjjön, helyette óriási szenvedést hozok az emberi társadalmakra, hogy utána még eszük ágába se jusson, hogy a jövőben egyenlőséget és testvériséget kívánjanak.

    A kommunizmust diktatúrának álcáznám.. és emberek millióit pusztítanám el.. de úgy, hogy ÓRISÁI ..szenvedést és pusztítást idézek elő.
    Ezzel lezárom azt a félelmemet, hogy az emberiség még egyszer újra egyenlőséget és megosztást kíván magának.

    Ha mindent robotok gyártanak.. minden robot az én érdekem szerint fog működni.
    Végső soron minden gazdasági entitás (robot) az én érdekemet fogja szolgálni.. és ha az az érdekem, hogy az ellenérdekelt versenytársaimat..(ellenségeimet) kívánom elpusztítani..megszűntetni.. minden entitás a háborús gépezet részeiként fegyvereket és bombákat fog gyártani.