• paragic
    #74
    Na ebből is látszik, hogy milyen okos vagy.
    1. De ugyanaz, nagyokos. Le tudnád vezetni, hogy mi a különbség aközött, hogy azelőtt váltom át a nekem járó pénzt mielőtt megkapom, vagy azután, miután megkaptam?
    2. Megint az erkölcsi magas ló. Ja persze odafigyelsz. Ezzel nyugtatgatod magad. Nem tudsz mindenre odafigyelni, ilyen nincs. Amúgy is kit érdekel a te erkölcsi mércéd? Nem a világnak kell hozzád igazodnia.
    3. Én nem ágáltam a részvények ellen, ezt a fasságot te találtad ki. Én amellet érveltem, hogy minden képviselhet értéket valaki számára.
    4. Irán: azt nem fogod fel, hogy Iránban nincs Paypal, sem Kubában, sem Szíriában. Nem azért mert nincs rá igényük, hanem embargó alatt élnek. Akkor ennek most fuss neki még egyszer, mert te állítólag nagyon érzékeny vagy az emberek sorsára. Vagy minden iráni és kubai gonosz és megérdemlik?
    5. És most jön a java: a sötétzöld energia. Ha elolvastad volna a hozzászólásaim, akkor látnád, hogy leírtam, hogy nem a környezetvédelem érdekel, hanem a technológia. Sehol nem írtam a klímaváltozásról, viszont annál többet a költségekről. Te és a többiek próbáljátok ezt zöldnek beállítani.
    6. Eddig is tételesen válaszoltam, szóval ez is csak bullshit. Ja persze, amikor jogszabályi hivatkozással megcáfoltam az állításaidat, ott eldöntötted, hogy hazudok és trollkodok.