Gratulálok, ezekkel a hsz ekkel azért erősen megkérdőjelezed a kijelentésed érvényességét. Hacsak nem azt a kivételt akarod demonstrálni, hogy te magad vagy az a kivétel ami a szabályt erősíti.
Én nem mondanám ezek után sem, hogy a táborok mentális képességei ilyen egyszerű gondolat menet mentén felosztható.
Ha a samura célozgatsz, az pl elég rendesen customizálja az alap andrót plusz elég sok saját appot is nyomat a saját storeból. Ennek megfelelően a termékleik is drágább kategóriát képviselnek.
A kijelzőik valóban elég rikítóra vannak nyomatva alpból. De hát az oled már csak ilyen. Ahhoz tényleg agyhalottnak kell lennie annak, aki a beálításokban nem találja a színszaturáció átállítását. Nem tudom, hogy nem e azért írod ezt, mert az iphonokon nincs ilyen? De akit továbra is zavar a színe¥súly azbletölt egy ingyenes appot és 2 perc alatt belövi saját szájíze szerint. Vagy simán vesz bármii mást a rahedli ips panelesből. Nagy hülye aki 800 millió készülékből nem tud választani. A 3 darabos aktuális Apple palettáról választani ezt azért nagyobb kihívá#nak érzem.
Egy 750 es felbontású 2000 mAh alatti akksis telót, i8 200 e Ftért adni erős barokkos túlzásnak érzek bármulyen jó is legyen a rendszer maga vagy a kamera vagy akármi. Aki ennyit kiad érte annak nyilván nem az ár elsődleges szempont. Én nem tudom mi lehet az.