• TokraFan
    #84
    Ebben egyetértek. Az ellenzék pont akkora kalap sz*r, mint a Fidesz. Szerintem a teljes magyar politikai "elitet" el kéne zavarni a p*csába, és olyanokkal próbálkozni, akik legalábbis még nem szerepeltek le eleve. Az orszãgot elözönlő migránsoktól való félelmet, nem fogja ütni a nyilvánvaló korrupció, és meszaros publi vagy a többi stróman milliárdos közpénz lopása sem.

    Ostorossal meg egyetértek abban -amit már én is írtam-, hogy amíg Gyurcsány nem takarodik el végleg, addig Orbán nyerni fog. Mert sokan gondolkodnak úgy, hogy hát "szar ez, szar ez, de még mindig inkább, mint Gyurcsány".

    Más kérdés, hogy ettol meg a Fidesz fele kvázi feudális, uram-bátyám féle állam sem az ország érdekeit szolgálja. Mindegy, én jelenleg ugy vagyok vele, hogy ha meglátom annak jeleit, hogy orbán kivezeti az országot az EU-ból, akkor fogom a családom és lelépek amíg még ránk nem zárja a határt. Nem azért támogattam a rendszerváltást 89-ben, és nem azért szavaztam a Fideszre 2010-ben, hogy most megint az oroszokhoz orientálódjunk es egy modernizált, poszt-kádári rendszerben kelljen élnem. A gyerekeimet pedig nem fogom arra tanítani, hogy a boldoguláshoz nem tehetség, kitartás és tudás kell, hanem seggnyalás az uralkodó pártkatonák felé. Jelezném, hogy ez a véleményem pártállástól független, ha bárki más kormányzása alatt érezném ezt, azt pont úgy elítélném.