• Andrevv
    #77
    Nem veszed észre magadról, hogy te is agymosás útján terjesztett szélsőséges balos infót nyomsz? Mert ez amit te összehordasz, már nagyon ismerős. Vajon honnan? :)
    "brutális mennyiségű állami kommunikáció"? Mikor? Hol? Valaki kényszerít téged vagy bárkit is, hogy tévét nézz vagy bármilyen médiatartalmat? A facebook botrány is milyen nevetséges már? Úgy csinálnak egyesek, mintha kötelező lett volna regisztrálni. Demokrácia van kéremszépen, mindenki azt néz amit akar. Szóval nálad keresendő a hiba, mással is kellene foglalkozni az életben, mondjuk valami hasznosat tenni amitől a te életed is jobb lesz. Se Orbán, se Gyurcsány se senki nem fog helyetted dolgozni az életminőséged javítása érdekében.
    Miért nem nézel nyugatabbra, oda ahol az állami cenzúra határtalan, ahol ha a kormánnyal ellentétes véleménnyel vagy, lenáciznak és megbélyegeznek téged, mint civil embert, még akkor is ha semmi közöd a politikához. Rajzfilmekben nyomják a gyermekek agyába a "politikai korrektséget". Na ez aztán a demokrácia. Neked csak az a bajod, hogy olyasmit nézel amit nem muszáj. Hagyd a fenébe azt amit az orrod elé nyomnak, beszélgess civilekkel, de ne csak a balos haverjaiddal. Menj el és kérdezd meg az átlag-németektől hogy ityeg a fityeg, meglátod, hogy ott sincs sajtból a kerítés, döbbenetes ami ott folyik.
    Zavarnak a korrupt politikusok? Ne válaszd meg őket! De akkor senki se marad, minden pártban vannak korrupt politikusok, vagy ha jönnek újak, majd folytatják azok. Bizonyítékod van valaki ellen? Vidd a hatóságokhoz, majd hozd nyilvánosságra ha az ügyet nem kompromittálod. Célzottan kell kiiktatni a korrupciót, nem pedig rávágni, hogy a Fidesz csinálta, "monnyon le", na persze, nem hülyék ők sem.

    Te valamilyen álomvilágot szeretnél ahol a nép egységesen gondolkodik, ahol mindenki ugyanazt akarja. Ilyen a világon sehol nem létezik.
    A többség győzött, ez a nép akarata, el kell fogadnunk.