• gforce9
    "2006 után akár még azt is mondhatnánk, hogy kormányellenes volt az MTV."
    Hát bebaszott volna, ha még akkor sem lett volna az :D

A kettesre nem tudok mit mondani. Én amennyire látom az ellenzék 50%-ban eleve bojkottálja, el sem megy, ha hívják sem.

"Nem kéne erkölcsileg elítélni esetleg őket ezért?"
    Én ugyan nem fogok ítélkezni egyik felett sem, csak az tényszerű, hogy mindengyik hatalom, ami eddig kormányzott, lopott, csalt, hazudott. A mértéken nem látom értelmét vitatkozni. Egy világválság idején a megszorítások közepette is lopott az MSZP pl. Most meg a Fidesz. A különbség annyi, hogy most, mivel nincs válság, az emberek nem érzik meg annyira, a bérek is emelkednek, az adóterhek meg nem. Szóval az emberek nagyrésze láthatóan leszarja a lopást, ha közben őt nem nyúzzák le csontig. A Fidesz-KDNP a biblia ellenére lop, pedig ha jól gondolom abban is le van írva, hogy "NE" :)

Mindenesetre amit én személy szerint nagyon szomorúnak tartok, hogy az ellenzék ennyire kevésre képes. Normális, hihető konstruktív dologgal nem tudtak előállni. Migránsozásra Sorosozásra mi is volt a válaszuk? Fújorbán, maffiaállam. Hát köszönjük Emese. :) Ezzel szées tömegeket, mint látható, nem lehet megfogni. Mostmeg választás után ahelyett, hoyg újraértékelnék, hogy mit is csesztek el micsinálnak? "csalt a fidsze a választáson!" Csak tapsolni tudok ehhez. Lényegében ezzel a tempóval amit eddig vittek már elkezdték azt a munkát, amivel a 22-es választást is elveszítik :) Érdekes móka ezt figyelni.

Arról már rég leszoktam, hogy bármelyik párt szimpatizánsa legyek. Mindegyik a hatalomra törekszik elsőkörön és csak másodsorban akar bármit is azon túl csinálni.