gforce9#59
"hogy a közmédia összessége kormányzati propagandát tol 0-24-ben?" hát én pedig emlékszem a "nem lesz gázáremelés"-re meg utána a megmagyarázásra hogy miért is. Emlékszem azokra a hazugságokra, amik jól elfedték a valóság és a propaganda között tátongó szakadékot és egy ország esett pofára öszöd után. Én nem feljetettem el ezeket sem.
"Behívnak két fideszes elemzőt vagy politikust, hogy elmagyarázzák, hogy Soros meg migráns. Nagy ütközés."
Mindenféle médiát nézek. A balodalra tökéletesene ugyanez jellemző. Ja az ECHO-n 3 műsor is van bal-jobbos vitára. Persze, ha csak balos médiát nézel, akkor ezekről nem tudsz. A Kossuthba is sok ellenzékit hívnak meg, csak fele el se megy, mert: "kormánymédiának nem nyilatkozok" Demszky után szabadon :) Hát csak gratulálok nekik. De sírni tudnak, hogy egyoldalú a média. TV adókban a bal vezet (nézettségi szinten) Weboldalakból is többet tudok balos, mint jobbost. Újságok kivéreznek, eladják őket, pedig senki nem tart pisztolyt a fejükhöz. A baloldalból abszolúte kiveszett a konstruktivitás. A fikázásra meg azért annyi ember nem vevő, mint a baloldal reméli. Mondjuk engen a Fidesz és a Jobbik sem győzött meg de ez irreleváns én csak 1 ember vagyok.
"ilyen újságja van, de bizonyára kis példányszámú, és Simicska tartja el," Barikád a neve, nem tudom most megvan e, de Simicskakorszak előtt évekkel is dobálták be hozzánk, nincs köze Simicska millióihoz legalábbis anno nem volt köze. Megoldotta a Jobbik önerőből. Ők képesek voltak rá? De egyébként az okostelefonok korában, amikor a legcsóróbb embernek is van a kezében, akkor már a nyomtatott sajtó elveszti a szerepét. Full marginális. A tv is hasonló sorsra fog jutni szerintem éveken belül. Utoljára szerkesztette: gforce9, 2018.04.12. 22:23:14