• kvp
    #11
    "Jol van Apple MEGINT rossz dontest hoztal. Oke, tokjo,hogy k... nagy lesz a profitod a procikon, meg tok gyors lesz , meg minden, de mi fog rajta futni?
    az a 30 program, amit az elso evben atportolnak? ja es utana se lesz tokely meg debugolni kell evekig, mire jol es stabilan mukodik.
    idiota Tim."

    Vicces, de pont nem kell portolni, csak be X-elni hogy forditson a rendszer PPC64, x86-64 es ARM64 platformokra is. Egy binaris jon letre, ami mindharom geptipuson tud futni. Mondjuk a PPC-t kivezette az Apple, de attol meg tamogathato lenne. Szoval az a keves program ami eddig ment MacOS alatt, az varhatoan a jovoben is fog. Ehhez jon hozza varhatoan egy halom IOS-es program. Ok, hogy munkara valo nem nagyon lesz koztuk, de hat mikor adott ki utoljara az Apple rendes munkaallomast? Mostanra az osszes ember aki meg valodi mukara hasznalta volna az Apple gepeket reg valtott HP vagy Dell munkaallomasokra. Innentol csak a fogyasztoi szegmens marad, akiknek egy ipad boven eleg a nethez es desktop gepnek is megfelel egy ipad tudasu keszulek.