• Suszterbogar
    #7
    "A készítők a HDMI címkét feltehetően csak a kor kedvéért tették rá, hiszen a grafikában nincs változás."
    He? Ugye azt tudjátok, hogy van felbontás (HD) valamint kimenet/csatlakozó felület mint a HDMI. Azért mert HDMI nem jelenti automatikusan, hogy 1080p-ben lesz a megjelenítés. A megoldás egyszerű. Milyen legyen? Scart? Á, lassan kimegy a divatból. Rca? Túl maceráns, sok dugó stb. Koax? Ezért kihúzni a tévét marhaság. Akkor mi? HDMI. Minden modern tévén, és monitoron alap, és a jövőben is az lesz. Ennyi a varázslat.
    "Így azonban megmarad a régi érzés, hiszen a '80-as években is egymás után cseréltük le a könnyen törő joystickokat. Itt azonban talán megéri jobban óvni az eszközt, hiszen a pótlása nem olyan egyszerű, mint a hőskorban volt. És persze, ha ketten akarunk játszani, akkor vásárolni kell egy másikat, a csomagban csak egy darab található meg"
    Nagy kalap. Kell egy usb kontroller és kész, boltokban, de még a neten is vannak usb joyok, szerintem eladó is akad köztük. Pár ezer forintból megúszható, és ketten is játszhatunk.
    " A másik nagy újdonság és egyben hatalmas segítség az, hogy bármikor, a játék bármely fázisában elmenthetjük az aktuális állásunkat"
    Már mint mihez képest újdonság? :D Ezt már a régi Commodore 64-ek esetén is elérhető volt, megannyi cartridge segedelmével. Amúgy meg savefag, aki használja. :D