• Tinman #3
  "a képernyőbe beégett a keret és a felirat, de a korabeli játékosok számra ez nem újdonság)."

  Hát ezt anno is mondogatták a nagy tv szerelő guruk, aztán egyik tv-t se égettem be soha. Ha a keret és a "rdy" feliratok beleégtek, akkor ott fingom sincs mit csinált vele a user, hogy annyi ideig bámulta a semmit, hiszen, ha programot írt, akkor is változott hamar a kép, ha meg játszott, akkor meg főleg.

  "a képernyőn megjelenő virtuális billentyűzetet használjuk és a joy segítségével választjuk ki a betűket vagy pedig a szabad portra bedugunk egy billentyűzetet"

  Rohadtul száni!

  "méltatlanul elfeledett egyedek is Nobby the Aardvark"

  Persze, hogy el lett elfeledve, mert az már a C64-es kor leáldozásakor jött ki, amikor már a többség a Doom-mal meg az Alone in The Dark-kal játszott...

  "A készítők a HDMI címkét feltehetően csak a kor kedvéért tették rá, hiszen a grafikában nincs változás."

  WTF? Nem. Nem azért tették rá, hanem azért, mert HDMI kimenete van a készüléknek! Nem írhatják rá, hogy RF-OUT, amikor nem az ^^

  A Nintendo ott lőtt nagy gólt a NES és SNES Classicc-al, hogy nem csak a nosztalgiázók számára volt egy jó és kényelmes lehetőség a kimaradt címek pótlására, de simán behúzott új arcokat is, akiknek sok hiányosságuk lehetett, ha kimaradtak anno ezekből a konzolokból. Nem mellesleg a NES, de főleg a SNES címek nagy része ma is simán megállja a helyét és ez rohadt nagy fegyvertény!

  Ezzel szemben a C64-es játékok jó része nem öregedett túl jól, noha ezerszer jobban, mint az Atari címeké. Az Ataribox számomra értelmezhetetlen egyébként... az akkori Atari-s címek mindegyike ma már vállalhatatlan! Totálisan! Ezért persze kitalálták, hogy indie címeket is képes futtatni majd a cucc, de minek? Mennyire lett sikeres a Steam Machine? Semennyire.

  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.30. 19:08:00