• NEXUS6
    #3
    Pláne hipokrata, hogy talán az első mobilos adatgyűjtési botrány hozzájuk kapcsolódik, ha jól emléxem valaki kifogásolta, hogy a wi-fi/mobil állomások koordinátáit eltárolja az ifon, továbbítja és ezért a mobil mozgása visszakereshető. Ez ma már mondjuk egy gyerekcsíny kategória, de kb innen indultunk, és ők benne voltak.

    Másrészt egy alternatív idővonalon, ahol nincs Brexit, meg Trump ellen Cilike győz az internet biztosította eszközöknek is köszönhetően hogyan is néznének ki a témával foglalkozó hírek, cikkek?:
    "Az új választások bemutatták, hogy a web teljesértékű média, ami ahogy anno Kenedy győzelmét a televízió, a mostani elnökválasztást ez az új média is el tudta dönteni. Hála a Cambridge Analytica szakembereinek a demokrata jelölt sokkal hatékonyabban tudta megtalálni a potenciális választókat és ez az előny a győzelmet jelentette a jelölt számára. A sokkal maradibb konzervatív jelölt ezzel szemben nem élt a modern technológia jelentette eszközökkel, nem tudta az azok nyujtotta lehetőséget kihasználni, nem tudott személyreszóló üzeneteket megfogalmazni, ami nagyon fontos ebben a modern korban, így elvesztette annak a lehetőségét, hogy a haladóbb gondolkodású emberekkel megtalálja a közös hangot....blablablablabla."