• NEXUS6
    #56
    A népirtás azt jelenti, hogy politikai, akármilyen okokból úgy alakítod a körülményeket, hogy ne tudjon tovább szaporodni az adott közösség, az adott kultúra, a nép így kihaljon. Lásd eutanázia aktív és passzív formája. Attól még hogy hagyják xy-t meghalni, mert "csak" nem kapja meg a kezelést/gyógyszereket az még eutanázia, vagy ha nincs beillesztve a jogrendbe, akár gyilkosság is lehet. Az hogy az egyéneket nem likvidálod de a körülményeket olyanra veszed, hogy ezzel az adott kultúrát, népet ki tudod irtani, és ez direkt célod is, akkor az akár emberiesség elleni bűncselekménynek is tekinthető.

    A föld tényleg jól van, kinézek ide az udvarra és szépen kezd zöldülni a fű is. A Föld ellenben gondban van. Nem az ember jelentette klímaváltozás a legnagyobb baja, mint ahogy nekünk sem. A klíma nem igazán öl meg még ma sem, legalább is nem olyan nagyságrendben mint a környezetszennyezés más, súlyosabb, de kevévbé hangsúlyos formája.
    Lásd dízel botrány. A dízelkocsik eddig a zöldek liblingjeik voltak, hiszen jelentősen kevesebb CO2-t bocsájtottak ki, mint a benyások, aztán valaki egyszercsak feldobta, hogy nade az embereket nem a CO2 öli meg, hanem a nitrogénoxid, a mikrorészecske akármi, és erre aztán érdekes módon rögtön változott a hozzáállás. Kimutatható persze bizonyos gazdasági, politikai érdek is, mert az európai dízeles gyárak kicsinálásával az amcsi, japán cégek kerülnek helyzetbe, de ugye, ami nem faék egyszerűségű az mind összeesküvés elmélet és kész. Minden ember kisjézus és senkinek nincsenek hátsó szándékaik.
    Csak azoknak a szemét dízelkocsi tulajoknak!
    XD

    Hawking sok dologban nyilatkozott, Isten nyugosztalja, de attól, hogy Nóbel-díjat kapott nem kapta meg a pápai tévedhetetlenséget is. Rengeteget ártunk a Földnek és magunknak is, de egy krízisben a hiszti az a legrosszabb, amit tehetünk, márpedig Hawking kijelentései, meg a mainstraim Global Warning kórus kb. idáig jut.
    Nencs jó és roszz, minden tettünknek vannak következményei, amelyek egy része számunkra, vagy mások számára pozitív meg rahedli más, aminek hatása negatív, és ez lehet, hogy egyetlen tényező, egyetlen döntés.