• Tinman #1
  "Nagyjából 5-10 évvel ezelőtt óriási divat volt minden fórumon temetni a PC-s játékokat"

  Dehogy. Azért mert nem jöttek jRPG-k még semmi gond nem volt a PC-s játékfelhozatallal. A PC-re jöttek más remek címek dögivel.

  "bár kevesen fogadtak volna rá nagyobb összegben, kicsivel több mint egy év után mégis megjelent PC-re is a Final Fantasy XV."

  Dehogy. Borítékolható volt a XV megjelenése PC-re, főleg, hogy világosan látszott, hogy a Square mára már szinte az összes lényegesebb FF címet kitolta PC-re is! Gyak. a 3. résztől az összes lényegesebb FF elérhető PC-re.

  "Kingsglaive... de ha láttuk is ezt a nagyszerű művet,"

  Azt a kliséhalmot a felszínes karakterekkel, ami Rottenen pl. kemény 13%-on áll? Azon nem veszünk össze, hogy a játék története miatt érdemes megnézni, de a nagyszerű jelzőt rátolni brutális túlzás!

  "A Final Fantasy XV Windows Edition kapcsán fontos kiemelni, hogy szerencsés a PC-s tábor, amiért ezt az epizódot kapta meg hosszú idő után elsőként,"

  Ezt nekem valaki értelmezze pls. Mondom, hogy kb. az összes FF elérhető PC-re Steam-en, elsőként meg nyilván nem kaptuk meg, mert konzol exclu volt kis ideig... Nem értem, mi ez a mondat?

  Nézzük a negatívumokat, amiket írtál:

  - "és bár a nagyobb távolságok leküzdése egy kicsit unalmas vele, ellenben ha nem akarunk percekig töltőképernyőt bámulni a gyorsutazás miatt, akkor ez a legjobb alternatíva."
  - "fő- és mellékküldetések során összegyűjtött tapasztalati pontokat itt tudjuk majd elszórni újabb képességekre. Ezen a téren meglepően klisésre sikerült a játék"
  - "a szörnyetegek és az ellenfelek velünk fejlődjenek. Magyarul ez annyit jelent, hogy már az első percekben belefuthatunk olyan lényekbe, akikkel szemben a játék közepéig esélyünk sem lesz."
  - "kellemetlen kamerakezelés"
  - "állandóan csak várakozásra int minket a játék"
  - "korábbi taktikus élmények szinte teljesen elvesztek"
  - "a játék szinte semmivel sem kínál nagyobb élményt, mint egy közönséges hack and slash"
  - "folyamatosan a támadás gombját kell püfölnünk ahhoz, hogy látványos animációkat csikarjunk ki karakterünkből"
  - "a valami, akkor a mesterséges intelligencia és a nehézség a Final Fantasy XV PC-s változatának két legproblémásabb pontja."

  A végén, hogy a francba lett ebből 5 csillag? Kinek kellett ennyire megfelelni?