• Roger6
    Áhh, személyeskedéssel indítani egy beszélgetést - ez mindig annak a jele, hogy nagyon okos a vitapartner. Ja nem.

"Ha én politikai hirdetést..." - én soha egyet sem kaptam, pedig sok helyen be vagyok jelölve, a fotók és helyszínek alapján beazonosítható, hogy hol lakom / élek. Állításod megcáfolva.

"Ahogy nem fogok macskakajás reklámot kapni, ha sose kerestem..." - felmentem FB-re, két reklám jelent meg: Magyar ROBLOX, és Metró 2018. Először is fogalmam sincs, mi az a roblox, de ugyanezt állíthatom a Metró 2018-ról is. Tehát ugye ez sem igaz az írásodból. Ugye ebben az a szép, hogy a következő mondatodban azt írod, hogy "Ha üvegfúróra keresek, akkor esélyesen fogok kapni utána ilyen hirdetés". Tehát már az első saját mondatodat cáfolod. Esély alapon fogsz kapni hirdetést, persze valóban nagyobb eséllyel ha az ember már rákeresett (mondjuk nálam ez pont két olyan hirdetés, amiről még csak nem is hallottam soha), ez a modelljük, de macskakajás hirdetést nem fogsz kapni. Szóval macskakajásat is kaphatsz bármikor, hiszen azt is fel fogja dobni, tehát nem igaz az állításod, miszerint nem fogsz olyat kapni, ha soha nem kerestél rá.

"megtanultál volna szöveget értelmezni" - huhh, ez már 2002-ben is gáz volt, amúgy is gyengék védekezése ez, a lehülyézéssel egyetemben.

"Ahogy a lakásodat is véded. " - hm. A Facebook-al összehozni egy lakás védelmét, az azért királyság. Értem, mire akartál kilyukadni, csak semmi köze a kettőnek egymáshoz.

"Nyilván te, a kisember, aki szövegértelmezni sem tud," - igen-igen, véletlenül sem az van, hogy ismét hülyeséget írtál, amit a második és harmadik mondatommal is cáfoltam.

Benned tipikusan megfigyelhető az a felsőbbségi egoizmus, az az istenkomplexus, az uralkodni vágyás, amely oly sok honfitársunkra. Tipikus elnyomott emberek ismérve. Én vagyok a hülye, aki mást állít (akkor is ha megcáfolom a véleményed), én nem tudok szöveget értelmezni, és ugye az a jól ismert mondat: HA ÉN... Igen, ha te. Te mindenki felett. Te az alfa és az omega, az élet kvintesszenciája. Te csinálsz mindent jól, mindenki más semmit nem tud. Az az etalon, amit te magad teszel, te mindenkinél mindent amúgy is jobban tudsz. Tipikusan lekicsinylően nézel másra, aki más véleményen van, vagy urambocsá még arra is rávilágít, hogy hülyeséget írsz. Ember, benned aztán sok frusztráció lehet. Azért majd gondold át, lehet ez a hozzáállás nem kifizetődő hosszútávon. Néha el kell ismerned, hogy a másik ember is igazat ír, mert így egyedül maradsz.

Kaptam olyan reklámot, amire életemben nem kerestem rá, nem kaptam politikai hirdetést annak ellenére, hogy beazonosítható az életterem, és kaphatsz bármikor macskakajás hirdetést annak ellenére, hogy azt állítod, hogy nem fogsz kapni, mert soha nem kerestél rá. Ezek itt tények, nem feltételezések.

Az adatkezelésben, vagy a később visszaélhetős képekben / videókban igazad van. Csak ez nem volt téma.