• Relixo
    #5
    TÖRÖLNI kéne már ezt a lélekromboló, embereket zombivá változtató(főleg nőket) gyökérségre ösztönző szemetet!!! Olyan szinten beette már magát az emberek agyába ez a facebooknak nevezett fertőzés,hogy már ismerkedni se lehet normálisan mert ha nem vagy fent millió senkiházival ismerősnek jelölgetve akkor szóba se jössz a csajnál, azt már meg sem említem mikor rögtön csekkolnak és nézegetik profilod az első randi előtt/után és jól kielemzik.

    Ezen kívül tönkre teszi a már meglévő párkapcsolatokat is mivel állandó elégedetlenséget és irigykedést szül. A naponta kif.sott érdektelen hülyeséget amit közzé tudnak tenni ne is hozzuk fel.
    Komolyan mondom az a hülye aki még használja!
    Régen töröltem magam már és visszagondolva kezdeti nehézségek után (amik csak társadalmi nyomásból adódtak) mára már örülök,hogy nem használom. Persze ehhez kell egy érettség és el kell jutni egy bizonyos értelmi szintre. A nőknek meg a függőséget kell tudni legyőzni,hogy nem lesz mint nézegetni 5 percenként és bizony meg kell ismerni majd valakit mielőtt összejössz vele, nem elég ránézni a profil oldalára hanem emberi módon újra tudni kell beszélgetni valakivel személyesen nem smilek mögé bújni és pszeudokommunikálni mint az ősember .