Shadow of the Tomb Raider
-
hawkie22 #253 Lehet, hogy én nem emlékszem már a régi TR-játékokra, de mikor volt bármelyikben is városi nyomozgatás, betörés, intrika? Ott is löttük a tigriseket, krokodilokat, denevéreket, cápákat meg a ránk támadó katonákat halomra, meg idegeskedtünk, ha nem sikerült a legutolsó pixel legszéléröl elugrani, mert akkor nem sikerült az ugrás és leestünk a fenébe, azt kezdhettük az egészet újra.
A TR mindig is a sírokról, a különbözö fejtörökröl és a különbözö ösrégi tárgyakról és misztikumról szólt. Egyébként minden játék lineáris valamilyen szinten, még a sandbox is. Van a föküldetés, ami lineáris, az, hogy a mellékküldetésekkel ide-oda szállingózol és mikor melyiket oldod meg, az nem teszi nem lineárissá a játékot, csak kicsit szabadabbá tesz.
Az esetleges többféle befejezéssel egyetértek, bár igencsak kérdéses, hogy mi lenne az alternatív befejezés. Croft beállna a Trinity-be és ö is világuralomra törne? :D
3x eladni ugyanazt, van rá igen, miért ne. Az Assassin's Creed sorozat se változik az alapjait tekintve, csak a körítés más, mégis, amikor megjelenik az új rész, veszik, mint a cukrot. Nekem is ott figyel az AC Odyssey Ultimate Edition a Uplay-emben. :) Minden részt megvettem eredetiben, végig is játszottam mindet, igaz, nem 100%-ra, de azért 85-90%-ra kijött mindegyik a végére, mégse untam bele. A TR-sorozattal is ez a helyzet nálam, idötöltésre tökéletes, hozza a TR-hangulatot számomra, szerintem megérte a pénzét (SP-vel vettem).