• Irasidus
    #611
    "A keresztény kozmogónia hét napjának szimbóluma viszont ennél jóval összetettebb dolog."

    Talán keresztény kozmológia, nem? A kozmogónia az égitestek kialakulásával foglakozik, nem a világegyetem egészével. Amúgy a keresztény kozmogónia mit mond a szupernóvákról, nem lesz belőle fehér törpe, vagy neutroncsillag? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy keletkezett a Föld a keresztény kozmogónia szerint... Mindenesetre nagyon, de nagyon megmosolyogtató amikor valaki nagyot akar mondani, és olyan szavakat használ amit nem ért. Most itt utalok, az írásra és videóra is.

    "Azt is nehéz, pontosabb lehetetlen lenne számotokra elmagyarázni, hogy az általunk látott világ nem a legvalóságosabb."

    Valami ilyesmit mond, egy egy megélt trip után egy drogfüggő. Érdekes látni, hogy megy ez cucc nélkül is egyeseknek, valószínűleg ugyanazt az agyterületet érinti. Mondjuk, aki egyszerre náci-kreacionista-misztikus-keresztény attól mit várunk ugye? Úgy égettek volna meg téged a középkorban ahogy annak a rendje, és úgy vittek volna téged el németek a frontra/táborba ahogy annak rendje, de éljen a keresztény-náci ideológia? Igaz?