• Tetsuo
    #603
    Tehát azért gondolod, hogy dilettáns, mert félreértette, vagy éppenséggel nem értette a dicsőítés szót, amit a katolikus hívők nagyrésze nem is igazán használ?
    Mellesleg nekem úgy tűnik, Nexus6 már egy ideje nem ad komoly válaszokat, illetve nem strapálja magát, mert itt kb. semmi értelme.
    Meggyőzni egy fórumon valakit a hitről... :-) Itt ugye nem erről van szó, hanem az egész egy könnyed beszélgetésnek indult, majd az egyik elfogult, hitbuzgó fél, a materialista szcientisták (és mindemellett naiv realisták) próbáltak cáfolni valamit; sikertelenségük után "rájöttek", hogy a másik félnek kellene cáfolni, materiális bizonyítékokkal itt és most. A klasszikus vallás hívei ezt értelemszerűen nem tudták megtenni, ami olaj volt a tűzre anyegelvű barátainknak, már habzó szájjal és bigott meggyőződéssel bizonygatták, hogy a Tudományos Módszer mindenek felett áll az adekvát meghatározásában jelenlévő hiátusa ellenére.

    Az pedig, hogy SZERINTED a legtöbb (magát) katolikus(nak tartó) elveti az élővilág evolúcióját, nem érv a katolikus vallás alapigazságai ellen.