• Irasidus
    " elnézést ha félreérthető lettem volna. De ha kérdezel válaszolok. "

Igen az voltál. Viszont ez esetben, ha igazat adsz nekem, mit akartál ezzel a példával sugallni, mert sehogy se jó? Ez lenne a kérdésem.

"Azért misére, istentiszteletre vagy akármelyik vallás akármilyen rendezvényére be szoktam néha-néha esni, valami zarándoklaton is voltam. És tudod mivel voltam közben elfoglalva!? Hogy átéljem a szellemiségét, most mondd meg!"

Egy kérdésem lenne, hogy állsz a házasság előtti szexel? Amúgy szellemiséget akarod átélni, akkor ott tatuk, amit én mondtam, te nem vagy vallásos, nem is érted miről szól ez az egész, csak megjátszod magad. Tudod mi a különbség az isteni öröm és a sima öröm között? Gondolom dicsőítésen még nem voltál. Tudod milyen az isteni útmutatás kérése, ami egy liturgia része, vagy voltál már olyan áhítatban, hogy fetrengtél? Gyógyításon voltál, ahol taperolnak a papok? És nem, nem a vidám vasárnapról beszélek, ez katolikus tanok, egyházi liturgua része. Ahol te járkálsz néha, az nagyon szép kirakat, de még az alapokkal sem vagy tisztában, ha te a szellemiséget keresed, éled át. Amúgy az micsoda? Mert szerintem csak egy jól hangzó, de tartalom nélküli szó, "szellemiség" átélése. Nagyszerű.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.05.17. 15:47:03