Valahol azt olvastam, hogy az ELTE-n is volt tudományos parrapszichológia 1-1 félévben. Szal felmerül ugye a kérdés, hogy mit értünk csoda alatt? A vallásos tudósok sem feltétlenül látnak ellentétet a természet és a magasabbrendű erők között, a természeti törvényeket úgy tekintik, mint ahogy az erők megnyilvánulnak.
"nem tudják nagyvalószínűséggel a tudatot is reprodukálni,"
Ma még, de ez csak számítási kapacitás és hálózat szervezés kérdése."
Szerintem, meg nem csupán számítási kapacitás kérdése, mert akkor lehet, hogy már a bitcoin farmok már tudatosak lennének, gondolom :)
Itt egy link az anyagaikról szerintem wikin is fenn van. Nyilván nem BS szintű, a dolog, van annyira jó minthogy, majd a rawpowa' mindent megold. Szerintem ;)
"A tudományban zéró helye a spirituális felfogásnak, ettől még el lehet menni a vasárnapi misére meghallgatni hogy megbocsájtás milyen jó cselekedet. A vallás a pszichológia konkurense lehet, de a fizikáé nem. "
Rossznyelvek szerint a pszichológia is tudomány, de hallottunk már olyan kijelentést is, hogy kövek nem potyognak az égből, szal bizonyára bármi lehet, vagy akár annak az ellenkezője is. :)