• Sequoyah
    #5
    Sajnos most mar a tenyek beszelnek nem a velemenyek, es teny, hogy az amerikai valasztasokat totalis hazugsagok dontottek el. Szamtalan ember a dontese alatamasztasara olyan okokat sorolt, amikben zero igazsag volt. Ha ezeket kivonjuk a kepbol, siman a masik oldal nyert volna.
    Szoval az igazsag az, hogy sajnos meglepoen sokan hiszik el a totalis hazugsagokat, nem csak a tarsadalom legtanulatlanabb retege...
    Es ha mar az alapveto tenyek kozott sem tudnak kulonbseget tenni az emberek, akkor hogy varjuk el toluk, hogy az ovatos manipulaciot felismerjek?

    Es most nem a kovetkezmenyekrol beszelek, hanem maga a jelenseg sulyossagarol. Nem letezik olyan ember aki az ovatos manipulaciot kepes felismerni, de a totalis hazugsagot nem...


    Az ideologia pedig ideologia. Nekem is van ideologiam, neked is, meg mindenkinek. Nyilvan valoan azon emberek fele vonzodom, akik hasonlo ideologiaia alapokon gondolkoznak, es ezen keresztul szemlelik a vilagot. De az ideologia az egy vilagszemlelet, a hazugsag pedig hazugsag es kesz. Nem is emlitheto egy lapon a ketto.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2018.03.15. 16:00:46