• kgpro
    #10
    Bár egyetértek veled, mégis azt kell mondjam, hogy az, hogy ebben a biznyákban ennyi pénz van, az elsősorban nekünk nézőknek köszönhető. És ez nem is annyira őket, mint inkább minket minősít.
    Gondolj bele, hogy a faék szintjén "gondolkodó" Győzike sikeres tud lenni, azt kinek köszönheti? Nem magának, hanem annak a sok - szintén faék - nézőnek, aki őt megnézi. ...és ez a baj... megnézzük a sok szar filmet, (tisztelet a kivételnek). 100 Millió Dolláros bevételhez mindössze 10 Millió néző kell, és mindig van ennyi néző a világon.
    Ha nem néznénk meg minden szart, ez a szakma nem lenne. De nézzük, szeretjük a virtuális világot, szeretünk egy másik ember bőrébe bújni néhány órára, és az ő életét élni, mert a miénk nem annyira jó... vagy ki tudja miért..
    ...de a társadalom összességében erre halad, szinte már minden virtuális lesz, a barátok, a világ, amiben élsz, a munkád... ja, és a filmesek már ezeket víziókat is megfilmesítették. Vagyis megmutatták, hogy mennyire ostobák vagyunk, és mégis ebbe az irányba megyünk tovább. Nem ők a hibásak!
    ... ha nekem lenne affinitásom ehhez a szakmához, én is szeretnék ennyit kaszálni vele. ...de hát nincs se affinitásom, se gyomrom, se tehetségem.
    A legjobban keresők, (nem a legjobb színészek, csak a legjobban keresők) egyébként elképesztő mit kaszálnak. Mark Wahlberg 68 Millió dollárral vezet, de a nulla színészi adottságokkal rendelkező Vin Diesel is 58 Milliót kaszált 2017-ben.... mert megnézték őket.
    https://cosmopolitan.hu/sztarhirek/2017/08/23/mark-wahlberg-forbes-2017-legjobban-kereso-szineszek-lista/
    Persze nem igazságos a világ... de a világ, mi vagyunk...
    Utoljára szerkesztette: kgpro, 2018.03.06. 08:32:57