• defiant9
    #327
    "Ezek a területek nagyságrenddel több dolgozó embert igényelnek, mint jelenleg a multik Magyarországon. Senki nem mondja, hogy pakoljon a Mercedes Benz, csak feleljen meg a jóval szigorúbb követelményeknek. Ha az nem tetszik neki, akkor szedhetné a sátorfát..."

    Szigorúbb követelmény=üres lózung. Vedd már észre hogy a seggét kell nyalnunk egyre mélyebben hogy ide jöjjön és ne Szlovákiába, mit akarsz szigorkodni?
    Sajnos hiába szeretnél te manufaktúrábansok munkással termelni ez már az ipari forradalom fonó Jenny idején eldőlt, valójában a robot munkások felé halad a technológiai fejlődés.Telesen irreális elképzelésed van a valós gazdasági folyamatokról.

    "Amivel kezdtem, és többször elmondtam, hogy semmi, azaz nulla lehetőségünk van a bajból kikecmeregni."
    OK. Én is úgy látom hogy csak mélyebbre kerülnénk bármiféle radikális megmozdulással, be kell állni a sorba, nem a nemzeti mellkas veregetést nyomatni.

    "Ha ennyire nem vagy képben a témát illetően, akkor egyrészt mi az anyádért okoskodsz?"
    Nem okoskodom, csak te vagy annyira ostoba hogy onnan nézve annak tűnik egy triviális igazság közlése is.
    Ha ismernéd a termodinamika második főtételét és nem csak a szót használnád akkor tisztában lennél vele hogy nincs ismert jelenség az univerzumban ami ezt képes megdönteni, ha lenne akkor valóban igazad van és ez bizonyíték isten/természetfeletti erő létezésére.
    A naprendszer entrópia növekedése a napban zajló fúziós tömeg->energia alakulás miatt pozitív.
    Na most neked kellene egy negatív számot ezzel szembe állítanod miszerint az élet, fotoszintézis, biomassza vagy akármilyen csoda ennél nagyobb mértékben csökkenti az entrópiáját.
    Azt kb. a hülye is tudja hogy a hűtőgép belsejében megfagy a jégkocka így csökken az entrópia, csak a hülye aki ezt isteni csodaként 'negentrópia' bizonyítékaként állítja be, nem látva hogy hátul a kompresszor ontja a hőt magából. Az élet kapcsán ugyanilyen folyamat játszódik le, csak a nap van a túloldalon.