Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Tudományos hírek fóruma
Oldal:

Cikk olvasása: Putyin és az ő szuperrakétái
Ugrás a topicra
  • defiant9
    #311 2018.03.22. 06:06
    Azt írja hogy politikusok(erős állam) osszák el a pénzt, ebbe kódolva van a korrupció Magyarországon. Értelemszerűen ez közel sem 100%-os, de nekem még a 10% is sok. Minél liberálisabb a gazdaság működése erre annál kevésbé van erre mód, ahogy írtam eleve a támogatás ami problémaforrás mert piactorzító hatású.

" illetve pont o irta hogy a kistermelok nem kapnak tamogatast azzal szemben hogy te meg azt irtad kapnak."
    Igen, amit ő írt az egy hazugság, amit én írtam az pedig tényekkel alátámasztható állítás.
    Első google találat:
    A Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. január 6-ától újabb, 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet a mikro-, kis-és középvállalkozások munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére: a támogatási összegből csaknem 600 kkv-nál több ezer új munkahely jöhet létre

A linkjeit meg sem nyitottam, szánalmas amikor valaki kifogy az érvekből és hatalmas mennyiségű külső videót floodol.
    Echo TV. LOL. Az idiotizmus öngerjesztő spirálja.
    Válasz 'ShaiHulud' üzenetére (#307)
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés