• NEXUS6
    #46
    Nézd, maxigáz elismerem a vezetési tapasztalatodat. Azt is felfogom, hogy találkoztál a humán sofőrök minden fajtájával én is már jó néhány típussal. De kérdem a mesterséges sofőrök hány jól működő típusát ismered?

    Én is szeretném, ha lenne jól működő mesterséges sofőr, akár minden kocsiban, de nem értem a kizárólagos álláspontodat? Miért is ne vezethetne az aki tud vezetni?

    Ha a mesterséges intelligencia olyan könnyen megoldható dolog lenne, akkor (más példa) hogy a francban nem tudnak csak a játékokban normális botokat, vagy stratégia játékban kicsit is tanuló, nem csaláson alapuló módon kihívást jelentó AI-t csinálni, pedig sokkal sokkal több pénzt ráköltöttek erre a műfajra, mint a most divatos autópilóta fejlesztésekre?

    Nem az embereket fényezem, csak azt mondom, hogy vannak vezetni tudó emberek és sajnos az AI még nem tart ott, ami egy jól vezető sofőr szintje. Ez szerintem jelenleg a valóság. Igen egyetértek, jó lenne ha nem így lenne.

    Az agresszívkodást, az agyatlanságot zéró toleranciával és maximális bizonyossággal kéne szerintem is megtorolni. De az, hogy ennyi vezetett km van mögötted és még élsz szerintem azt is jelenti, hogy a többség elvárható minimális szinten vezet.