• NEXUS6
    #43
    Na, hát ez így pont nem igaz. Az 1800-as évek végétől voltak autóversenyek értelemszerűen közutakon. Az első népautó, ami talán nem hobbi eszköz volt már az viszont csak 1908-ban jelent meg és ez a Ford T-modell volt, értelemszerűen azt se mindenki engedhette meg magának. Szal itt is igencsak megelőzte a hobbizás a praktikus használatot, mint ahogy ez most a villanykocsik reneszánsza esetén is van.

    Én arról beszélek, hogy egy modern technikával erősen megtámogatott vezetés már nem okoz akkora kihívást egy átlagos sofőrnek, mint egy 40 évvel ezelötti autózás. Viszont a számítógépnek továbbra is kihívás az, amiben az ember egyelőre verhetetlen. Nem azt mondom, hogy mindenki mindíg vezessen, üdvözlöm én is az önvezérlő, vagy magasan támogatott rendszereket. De az az emberellenesség amit itt lenyomsz, az számomra ellenszenves, sőt elfogadhatatlan. Ráadásul alaptalan.

    Szerintem, mint a versenyes példád is mutatja érdemes lenne kicsit utána olvasni a dolgoknak, vezetgetni autókat, finomhangolni a szélsőséges álláspontodat.