• duke
    #42
    "Szerintem a vezetés az egyik legnagyobb figyelemkoncentrációt igénylő tevékenység és amit az emberek jelentős része elsajátít készség szintre fejleszt és naponta használja. Ilyenkor nem igazán jön szóba az érzelem,"

    Pont errol van szo, hogy az emberek 99 % keptelen folyamatosan koncentralni, meg AKKOR SE ha egyebbkent a legjobb szandekkal erre torekszik. Az ember genetikailag nem ugy van felepitve, hogy kepes legyen, egy nagysebesegu gepet hibatlanul iranyitani hosszutavon.
    Es ehhez adodik, hogy az emberek nagyresze, egyaltalan nem is akar a vezetesre koncentralni, mert az autozas az buli, szorakozas, kikapcsolodas, menozes, es a legkevesbe sem akar feszulten figyelni minden szazad masodpercben, pedig ugy kene. Az emberek azert okoznak balesetet, mert a JOZANESZT tokeletesen felulirjak az ERZELMEIK.
    Mindenki tudja, hogy onos esoben, kodben, lefagyott utakon, a megengedett sebeseg harmada lenne biztonsagos, megis az emberek jelentos resze, meg ilyenkor is a megengedett sebesseg felett szaguldozik, mert az erzelmeik a vezetesi elmeny, menozes, az aggreszio, kivagyisag, nagykepuseg, kisebbrendusegi komplexusok boven felulirjak racionalitast.
    ES EZERT NEM ALKALMAS AZ EMBEREK NAGYTOBBSEGE A VEZETESRE. Ez sosem fog megvaltozni, ez nem tanulas es gyakorlat kerdese, az ember egy erzelem vezerelt allat es az is marad.