• duke
    #38
    "Az emberek fejében mondjuk nagyobb számtek kapacitás van, mint amit az egész önvezérlős autóipar most és a köv 10 évben fel tud vonultatni. De igazad van, szarjuk le de legalább becsméreljük természet ősanyánk eme kis csodáját.

    Jól elcsíptem a gondolatmeneted?;) "

    SZART SE ER az emberek agyi kapacitasa !
    Az emberek erzelmi alapon keptelenek normalisan vezetni, ezt 100 ev 100 millio balesete tamasztaja ala. Mindenki pontosan tudja, hogy az emberek tobbsege az auto iranyitasa kozben legtobbszor kurvara nem a vezetesre, a forgalomra figyel. Mert almos, mert alkoholista, mert aggresziv onbizalom hianyos kreten, aki meg akarja mutatni milyen kemenyen tudja nyomni a gazpedalt, mert telefonal, mert kutyat simogat, gyereket nevel, mert gyengelmeju. Es sokan egyszeruen csak baszakodnak az utakon unalombol, mert olcso a benzin.
    Es meg aki esetleg 100-bol 1, kepes lenne normalisan, a szabalyokat betartva vezetni, az sem kepes folyamatosan figyelni, es csak ido kerdese, hogy balesetet okoz a figyelmetlensege.

    Szoval ismerjuk az emberek kepsegeit, LOFASZT sem szamit hany hany agysejtje van egy embernek, tudjuk latjuk mindennap, hogy alkalmatlanok egy veszelyes uzem uzemeltetesere.
    Az egesz egy nagy elmebetegseg, hogy emberek 100 millioit arra kenyszeritik,
    hogy veszelyes uzemben folyamatosan reszt vegyenek, mikozben kurvara alkalmatlanok ra.
    En nem engedtem volna az embereket addig autozni, amig elnem keszul az onvezeto auto, legfeljebb a taxizast, dupla sofforrel, mint a repuloknel.