• Skylake
    #21
    Fantasztikus, hogy Redmond micsoda feature-t kegyeskedik helyezni ebbe az oprendszernek gúnyolt orbitális sz*rhalomba. Hihetetlen, hogy már évtizedek óta vannak olyan technológiák, amelyek képesek kezelni letöltések megállítását és folytatását, teljesen automatikusan, noha egészen más célra, mint amire a drágalátos Microsoft most vajúdja, marha nagy izzadtságcseppek mellett ezt az innovációt, vagy mit.

    Itt azért megjegyezném azt, hogy noha nem vagyok pingvinfan, linux disztrók alatt úgy lehet teljes, kernelt is érintő verziófrissítést csinálni, hogy az user ha akarja, észre sem veszi. Nem pedig úgy, hogy lerángatja a frissítéseket, leállítás / újraindítás közben maszturbál ezekkel egy adagot, majd újraindulás / indítás során még egyet.

    Produktív környezetben, ahol Erzsikének k*rvára nincs szükséges a f*szomtudja melyik update olyan ki*bszott szűk rétegigénynek számító vackaira, mint a virtual reality portal, meg az ilyen primitív p*rasztvakító baromságora, amelyek felmennek egy funkcionális frissítéssel. Helyette viszont olyan dolgokkal kéne foglalkoznia, mint a Szent Excel, vagy valamelyik dögunalmas könyvelőprogram – mert ma áfa van, és nem akar este 10-ig bent seggelni, mert a kib*szott gépe most rakja fel valamelyik k*csög rendszerupdate-t! És talán végre meg kéne oldani, hogy „funkcionális frissítést” követően ne kelljen csomó secpol és gpedit beállítást újra beállítani, illetve újratenni a hálózati nyomtatókat ezen f*shegyen, amit Windows 10-nek neveznek!

    Noha én aztán rohadtul nem szeretem a Google-t öröm látni, hogy nem ezeknek a f*sszopóknak a rendszere lett a hegemón mobiloprendszer is.