Polaris Sector
  • LSSAHPAUL
    #8
    Én nagyon megszerettem mert egyszerű. Az a baj hogy ha ezzel játszol már nem lesz kedved a többi ilyen stylusú játékkal játszani mert időpocsékolásnak tűnnek a bonyolultságuk miatt, pont tegnap töröltem le az endless space 2-őt.
    Pont hogy az űrcsatákat én autóra tettem :) rájöttem hogy nem kell itt mindenféle fegyverzeten, védelmen gondolkodni, kb mint a 2-vh-úban amikor a japánok legyártottak 2 db szuper dreagnutot, és ebből az egyik soha nem harcolt repülőgépnél nagyobb objektum ellen, szóval hordozót kell gyártani, erre nem kell semmi fegyverzet, se páncél, úgyse jut el hozzájuk semmi a rengeteg vadászgép miatt.
    És vadászgépet bármilyen bolygón tudsz gyártan, nem kell hozzá orbital shipyard, és úgyse tudsz majd a bolygókon mit gyártani, csak állnak, ezért ami pl a hordozó gyár és a konfliktus zóna között van bolygókon gyártod a vadászokat, mire a hordozó a frontra ér bár tele is van vadászgéppel. Egy valamire kell állandóan figyelni a nyersanyag, tuti hogy valami kifogy, így a vadászgépeken kell majd módosítani ha valami nagyon fogy.