Polaris Sector
  • LSSAHPAUL
    #5
    Toltam sokat a stellarist megjelenéstől és patchről patchre macerásabb lett, még fent van a gépen de ez a polaris tök jó, nem olyan nehéz első látásra a kutatás nehézkes, a lényeg hogy célzottan is rálehet kattintani arra tudományra ami kell, és prioritybe be lehet tenni, ha nincs meg a tudomány ág akkor nem, de akkor meg a tudomány ágat kell célzottba betenni, nem nehéz.
    Játszottam vele kb 50 órát, van azért hibája pl túl sokat kell a nyersanyagokkal vesződni, pl felépítek 30 gyárat egy bolygóra hogy gyorsan gyártsak, erre fel az egyik nyersanyag a 6-ból elfogyott és áll/szakadozik a gyártás.
    A játék elején így-is úgyis lesz egy rakás bolygód, ha csak a nyersanyagot termeled ki olyan kaja gondok lesznek hogy egyszer csak azon kapod magad hogy töltheted vissza jó rendesen :)
    Legfontosabb ha játszol vele: tedd minimálisra a rendszerek számát (még így is rengeteg bolygód lesz) és tedd max 9-re a gépet.
    Ha normál felett játszol akkor nem kapsz felderítőt, és ne is gyártsál le!! :) ugyanis akkora bugot találtam megint, szal írtam előzőben a lázadást a peremvidék bolygóin, na csak akkor lesz lázadás (félnek egy inváziótól) ha szomszédos faj fel van derítve, azaz nem szabad átmenni hozzá, és nem szabad még csak a szomszédos bolygóra se felderítő hajót küldeni. Ha ő átjön akkor megtörténik a kapcsolat felvétel, tudsz vele diplózni, de a térképen nem fedi fel magát hogy milyen rendszerek az övéi.
    A játék eleje nagyon sokáig a plutóniumról fog szólni, mindenhez kell, külön órákat lehet azon filózni hogy lehetne kiváltani vagy csak csökkenteni pl ion-ágyú.
    A csata 3d, mehetsz ide oda rakéta indítást te kezeled, egyenlőre azt mondom hogy ha nincs nálad az erőfölény akkor lőtávra menj.
    Ami tuti még: oceán bolygókat rátenni agrárra, földszerűeket mikróra és ez a sorrend kötelező : 3 gyár, 2 plutóniumbánya, grav bánya, reidium. Ezután lehet filózni hogy kaja vagy gyár vagy kutatás legyen. Minden más típusú bolygót mineral-ra.
    Tech tree
    Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2018.02.20. 12:32:24