• TokraFan
    Évek óta neten rendelek szinte mindent! Élelmiszer 80%-át Tesco Online-tól, mert baromi kényelmes. Ott én mondom meg mikor jöhetnek, az ajtóig becuccolják, a termékeket pedig ismerem tehát no problem. A karácsonyi őrületből szintén évek óta kimaradok, mert mindent online rendelek, jellemzően külföldről mert sokkal megbízhatóbbak, mint a magyarok. Pár nap alatt minden itt van az EU-ból.
    A fickó pedig nettó baromságot beszél a cikkben, valószínűleg üzleti kapcsolata van a facebookkal, ennyi a történet. Egy jó webshop, melynek az üzemeltetője igényes és felkészült, körökkel kényelmesebb és átláthatóbb vásárlást tesz lehetővé, mint bármi más, beleértve az IRL fizikai boltokat is, az unott fejű 8 elemis libákkal, meg a sok akciókért rohamozó idióta emberrel. Ezeket csodálatosan el lehet kerülni a netes vásárlással.

Ruha: Simán rendelhető, én Angliából szoktam. 3 nap alatt az ajtóm előtt van. Ha nem jó/nem tetszik, megy vissza és cserélik. Nem a magyar sufnicégtől kell venni, hanem egy normális, megbízható nyugati kereskedőtől. Soha még gondom nem volt, pedig nem egyszer küldtem már vissza terméket. Sőt, legtöbbször még elnézést is kérnek azért, mert nekem nem tetszett a teermék. Nem a magyar nyomorból kell kiindulni.

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.17. 02:02:43