• NEXUS6
    #26
    Őöööö, valakik írtak valamit egy béta játékról, amit szerintem a kiadó túlreagált. Minden esetre valójában nem tudjuk, hogy milyen lett volna a mikrotranzakciós rendszer, mert soha senki nem látta működés közben. Szal az hogy mennyire lett volna lenyúlás csak koncepció. Az, hogy a jelenlegi játék szerintem a hibáival együtt jó és az első részt meghaladó tartalmat ad kevesebb árért, az szerintem túl van a szubjektív kijelentésen, gyak tényként kezelhető.

    Megint nem az EA-t védem, csak azt mondom, hogy ha X árért elfogadható tartalmat kapok, akkor nekem hót mindegy, hogy azt az elején egyben fizettetik ki velem, vagy Season Pass-t vetetnek velem, vagy mikrotranzakció keretében kell elköltenem. Az utóbbi esetenként még jobb is, mert kiba nem érdekel, hogy Leia-babára adhatok valami menyasszonyi ruhát is az Űrgolyhókból, azonban egy új fegyver viszont érdekel, a mikrotranzakció keretében viszont értelemszerűen az előbbit nem kell kifizetnem.

    A hisztéria miatt az EA elbukta a BFII bevételeinek nagyrészét. Te azt hiszed jól jártál ezzel, mert geci kiadó és pont. Én meg azt mondom, hogy na most veszítettük el azokat a tartalmakat, amiket a következő 1-2 évben kiadtak volna a játékhoz, mert ugye nincs ingyen ebéd, és ha nincs bevétel nincs fejlesztés sem!
    Gratula! ;)