• NEXUS6
    #19
    Őöööö. Ezt nevezem sikeres troll kampánynak, mert a mai napig ezek vannak az emberek fejében.

    Tisztázzuk: nincs fizetős tartalom ma már a BF II-ben! A különböző jutalmakat a játékkal lehet megynitni. Ha jól tudom a kieg SP küldetés már karácsony elött jött ki, és az is ingyenes volt. Én jóval a megjelenés után vettem meg a full játékot 10 rugóért, ami tekintve hogy nem volt 1 hónapos a gáme szerintem nem is sok.

    A játék tartalmát tekintve kb olyan mint a BFI az első 3 kiegészítővel, ami az alapjáték + Season Ticket árát nézve akkor olyan 15 rugó lehetett kb 1 évvel a megjelenés után.

    Félreértés ne essék, marhára nem az EA-t akarom védeni, mert nekem is teleszaladt a hócipőm amikor 2 hétig nem tudtam használni az elért fegyver kiegészítőt, másnak meg 8 különböző aji ragadt be. De a negatív hírek ellenére a BFII sokkal jobb játék, és kevesebbe kerül, mint anno a BFI volt.

    Az EA baja nem a kapzsiság, mert ha arról van szó akkor a Blizzard meg a WoW, az etalon, hanem a töketlenség. Összevissza csinálnak mindent, a BFI DLC-jei is nagyon hullámzó minőségűek voltak, nem igazán lehetett őket integrálni, nem is vette meg mindenki, egyszerűen nem volt jó modell. Most valami mással próbálkoztak, de az első jajveszékelésre feladták, majd az egész progit a kiadás elött átalakították, nyilván tele volt buggal. És így tovább.