• Skylake
    #3
    Neurális számítógépet kell beépíteni nekik, hogy a control freak főistenük kézi vezérelhesse őket, amolyan Dungeon Keeper, illetve Chaplin: Modern idők stílusban.

    Persze ezzel a karperec hatékonyságnövelő potenciálja nincs kihasználva maximálisan! Ez iszonyatos mulasztás egy ilyen öldöklő versenyben részt vevő cég esetében, mint a fantasztikus Amazon, az online kereskedelem zászlóshajója! Nem vibrálnia kell annak a kib*szott karperecnek, amikor a dolgozó elb*sz valamit, hanem olyan fájdalmat okoznia, hogy képes legyen dolgozni utána, de ezzel tökéletesen be legyen idomítva a megfelelő eljárásra!

    Javaslom az Amazon R+D-nek a különböző kínzási és kivégzési eljárások tanulmányozását a középkortól kezdve! Nyilván az olyan értékes és más célra maximálisan hatásos, illetve különlegesen perverz eljárások, mint a bronzbikázás, illetve az a kombó, amit ez az ember szenvedett el: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert-Fran%C3%A7ois_Damiens nem alkalmazható, de a jó öreg tüzes vas, némi elektromos árammal létrehozva, minden további nélkül! A szervezetmenedzsment új, XXI. századi útjának úttörője lehet a cég ezzel!

    (#gúnyt fogtad ugye?)