Frostpunk
  • lonvard
    #99
    Túlélte 350 ember. Jó néhány menekültcsoportot hagytunk megfagyni, de azt a 35 gyereket azért megmentettem. Mert tudjátok ők a jövő. Meg mert kellett a gyerekmunkás dolgozni a széndarabolók körül a -120 fokba. Ők csináltak mindent a fagyba. Elméletem szerint mivel nemzőképtelenek, ők a legértéktelenebbek, ha a szüleiket nyírom ki, akkor aztán tényleg befellegzett nekünk.

    Na most az a kérdés, hogy miután vége a single playernek, nem lehet-e valahogy a végtelen módban ezt a várost folytatni? Csak mert biztos voltam benne, hogy lehet, és aztán most nem látom a lehetőséget.

    Ja és a kiértékelésnél meg számon kérte rajtam a játék, hogy megérte-e, hogy kegyetlen őröket alkalmaztam. Még a börtönt se csináltam meg, csak az őrposztokat, hogy tudjak őrjáratozni, meg a propagandát, ami nélkül tuti megölt volna a csőcselék, és akkor hisztikézik nekem a kiértékelés. Megérte megmenteni az emberiséget azon az áron, hogy néhány részeget megvertünk, néhány tolvajt száműztünk, meg hazudtunk párszor? A válaszom: nem sajnos. MIndjárt vissztöltök egy korábbi állást, lebontom az épületeket, csak a propaganda gyár marad meg mer az jó meleg, és én meg 9 pártember túléli, a többiek meg fagyjanak meg. AZTÁN ÉRTÉKELJ KI TE NYOMI JÁTÉK! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.10. 16:02:14