Animallica
-
Ironman2 #22 Most hogy megvettem,egész jól elszórakozom vele,még az elején vagyok,de már tonnányi cuccom van,kicsit még könnyü a játék ilyen szempontból.Én úgy látom javult az ellenfelek mozgása,bár egy motion capture nem ártana,vagy valami mozgásanimáció,mert ez a cikkcakkos mozgás ami van nekik az rohadt idegesítő.Grafika ultrán beakad és laggol valamiért,high beállítás mellett viszont remekül elfut.Grafikán még van kivetnivaló,nincsenek hd textúrák,kb olyan tiz-tizenötévvel ezelőtti szinten van a látvány,de viszont mindent kárpótol a tonnányi kraftolási lehetőség,a rengeteg állat,a rohadt sokfajta növény,millió cucc,tenyésztési,és genetikai mutációk létrehozása,állatok tamelése,és magunk mellé állítása.Karámok,és különféle kifutók létrehozása,egy egész komplett falu létrehozása,mindenféle növényi,és husipari feldolgozó eszközzel (malom,fürésztelep,istálló...stb,majd elsorolom a többit is),mindez a workbenchben érhető el a második kisházban ahol találunk először egy ilyen asztalt,de magunk is tudunk gyártani.Van ugye lovaglási lehetőség a nagyobb távolságok legyőzésére,már rögtön az elején kapunk egy ingyen lovat,igen ingyen van,mert bizony a játékban van kereskedési lehetőség is ahogy nézem,csak még nem jöttem rá hogyan.Mindennek van külön értéke is,gondolom valahol el lehet adni őket.Páncélokat is tudunk magunkra aggatni hogy minél nagyobb lehessen a védekezőképességünk.Ez egy nagyon jó játék lesz,ha csiszolnak még a grafikán (eléggé kell),és a játékmeneten,ne legyen ilyen eszeveszett könnyü már az elején.A léggömbben tudunk átutazni más tájakra.
Na és a túlélőelemekről nem beszéltem,az evés,ivás,pihenés,és élet,itt is megtalálható,és bizony csökkennek is rendesen,de sokminden van amivel növelni lehet őket! Kaja,pia mennyiség van bőven már az elején. (aztán lehet később gondban leszünk vele)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.14. 12:40:56