Ylands játék fóruma
-
tomy88trance #1 Sziasztok! Remélem nem gond,hogy nyitottam ennek a játéknak egy fórumot, sajnos nagyon kevés magyar tartalom lelhető fel vele kapcsolatosan a neten,holott szerintem nagyon jó kis játékról van szó,habár hozzá kell tennem még Early Access,de szerintem minden esélye megvan hozzá ,hogy a Minecraftot leszorítsa a trónról. Egyébiránt játékos társakat is keresek, ha valaki jönne szívesen max 3-4 fő az szóljon. Van pár videó róla magyarul,de szerintem elenyésző. Röviden ilyen craftolós ,túlélős sandbox játékról van szó amiben már most elég összetett dolgok vannak és elég sok craftolási lehetőség, példának okáért: autó, propelleres hátizsák, energy workbench, meg persze építkezős cuccok, nagy plusz,hogy bármit bárhova le lehet rakni, forgatni,stb. Egyes játékmechanikák is egész meglepőek. Vegyünk pl egy tábortüzet, nem elég lecraftolni és voálá semmiből begyullad,hanem kell flint amiből gyújtó szerszámot tudunk craftolni illetve kell valami égethető anyag, szén vagy faforgács és csak azután lehet begyújtani. Egyébként az Arma készítőinek a játéka,szóval a szimulációs múlt miatt is garantált,hogy elég összetett játékról van szó és lesz is a továbbiakban is szerintem.