• mrzed001
    #14
    Attól, hogy itt trollkodsz - egy tételt sem cáfoltál meg az általam felsoroltakból -, nem hogy tény nem lesz az állításod, de egyenesen gyerekes és együgyű.
    Amúgy gondolom egy 5-10 évvel fiatalabb vagy nálam. Nekem kint az adatlapon a korom, neked nem.
    Már csak azért is, mert "felújításokról" írsz. Na én ilyennel nem találkoztam. Külön vicces, hogy a wifi-s korosztály is hasonló szépségekről regél előtted. Szóval a pofára esésnek vannak fokozatai, és te éppen megütötted benne a fődíjat.


    @bundasjezus:
    A mi időnkben még nem az volt a gond, hogy gyenge a wifi, hanem hogy kinek húzzák egyáltalán be a koaxon a netet a szobájába :D
    Azt mindenesetre viccesnek találom, hogy koedukált lett a WC és zuhanyzó. Ez nekem már túl liberális. Mi még kizavartuk a lusta csajokat. Lépcsőzzenek csak ők is egy emeletet, mint tettük mi is.
    A hosszú folyosókon zajongók szerintem örök. Pláne, hogy az ajtók viccesen minden zajt beengedtek, és ki alig. Ennek mondjuk megvolt az előnye is :D
    Persze amikor előtted az emelet kocsmája (1 héten át minden nap reggel 6-ig), és minden másnap ZH, na akkor azért nem az igazi a mosolyod.