• bundasjezus
    #12
    Most feltörtek bennem a műegyetemi koleszos emlékek :D

    Vásárhelyi koli:
    - ott a dohányzó kb olyan volt, mint itt a cikkben a kínai melósoké
    - az alapvetően két személyes koli szobában négyen laktunk. Én érkeztem negyediknek, de nekem már se szék, se asztal, se az ágyra matrac nem jutott. Ezeket végül a karbantartók "megkenésével" (sok sörért cserébe "akkor most már ismerjük egymást" címszóval) tudtam beszerezni, pedig elvileg alanyi jogon jártak volna nekem is.
    - a kolis wifit a negyedik emeleten csak akkor lehetett fogni, ha a laptopot betettem az asztal alá...
    - a szobához tartozott zuhanyzó, de hihetetlenül gombás volt

    Kármán koli:
    - állandóan buli volt a folyosón, főleg mivel a seniorok is azon a folyosón laktak
    - koedukált wc. Egyszer egy jó csaj mögött mentem be a wc-re, ő beült a "női" fülkébe én pedig mellé a jelöletlen fülkébe. Akkor hallottam életemben először nőt k@kilni és hangosan fing@ni.
    - koedukált zuhanyzó. Egy közös belső folyosóra nyílt a férfi és a női zuhanyzó is. A női fülkéket egy semmitmondó függöny választotta csak el. Ráadásul a férfi fülkékhez mozgásérzékelős lámpa volt beszerelve, de a mozgásérzékelő a női zuhanyzó elé volt szerelve. Így esett meg velem, hogy 2 perc zuhanyzás után lekapcsolt a lámpa, ezért egy szál répában ugráltam a mozgásérzékelő előtt a sötétben, hogy kapcsoljon már fel végre a lámpa. Fel is kapcsolt és pont akkor lépett be három csaj...

    Volt szerencsém a kecskeméti fősuli homokbányai koleszához, hát az konkrétan 5 csillagos szálloda bármelyik BME-s kolihoz képest.