• gforce9
    #18
    Igen csak épp már évek óta ugatják az emberek, hogy marhára nincs meg a jogi háttere az önvezető autóknak ahol valóban szükség lenne jogi és etikai szabályozásra. Többek között a Google és a Tesla is szarik rá egy nagyot. És ahelyett, hogy leülnének a törvényhozókkal a hátteret letisztázni, nyomják a bullshitet, mint ebben a cikkben is. Évekkel el vannak maradva. Nem társadalmi vitára van szükség, hanem törvényi szabályozásra. Lényegében kihoztak egy technológiát, ami már a kezdeteknél egyértelmű volt mindenkinek aki nem hülye, hogy ennek marhagyorsan szabályozás kell. A technológiát fejlesztő cégek meg semmit sem csináltak, csak olyanért lobbiztak, hogy lehessen használni őket forgalomban is. Most, hogy vannak már halálos áldfozatok, balesetek stb. Ki akarják tolni a gondot, a teljes társadalomra, hoyg vitassák meg? Köszi.

    Az MI meg ASI meg hasonlók nemlétező dolgokat takarnak, jelentésünk nincs. Illetve van. Pontosan annyi mint az Omo intelligens mosoporé. Semmit sem takaró marketing bullshit.

    Ez nem nyelvtankodás. Pusztán arról van szó, hogy felháborít, hogy olyantechnológiát, amire igenis oda kellene figyelni elkenik elbullshitkedik, csakhogy nehogy már bármit is tenniük kelljen.