Relixo#5
Azért azt ne felejtsük el sose!
Az ember a hülye, és nem az eszköz ! (szóval ne a tárgyakat hibáztassuk)
Amúgy ez nekem magas...én ha valamit nem szeretek vagy nem érzem tőle jól magam akkor fogom azt ott hagyom a p.csába. Rá se nézek utána az adott dologra vagy témára, mert miért érdekeljen ha már nem lelem örömöm benne?
A sok Face-n lógó nyomorult mit csinál? Rosszul érzi magát mert látja,hogy a szomszéd/munkatárs/iskolatárs vagy akárki éppen mit vett/kapott, éppen hol nyaralt vagy milyen nője,autója stb. van neki.
De ők saját maguk nézik és kb a fele nem igaz amiket kiraknak posztokba emberek vagy minimum ferdítenek, a sok hülyeségről meme,szlogenek, okosságnak gondolt jópofi retardáltságok ne is beszéljünk a többiről.
Már 4 éve töröltem magam FB-ről és érdekes teljes életet tudok élni.
Persze el kell jutni agyilag ide,hogy ezt valaki felfogja és ne az számítson "életnek" ,hogy mit posztolhat ki a kollegáknak meg a többi ismerősének.
Szánalom a köbön.
Kedvencem mikor úgy gondolják szelfi nélküli nyaralás meg sem történhetett, mert ugye ha valaki nem lőtt szelfit akkor az csak kamu nyaralás / sztori lehet. Sok csökkent mai napig jókat nevetek rajtuk. (megtörtént eset melóba)
Ilyenkor mindig eszembe jut,hogy a zombik már köztünk járnak. :D Utoljára szerkesztette: Relixo, 2018.01.24. 11:52:27