Total War Arena
  • PrasCo
    #10
    Kábé ugyanez; nagyon korán ráraboltam még a TW oldaláról, szórakoztam is vele egy jódarabon, de aztán jött a szerencsétlenkedés és egy helyben toporgás,én meg mentem másfelé. Most nemrégiben (rossz az időérzékem, lehetett már hónapokkal ezelőtt is?), amikor volt a nyílt szombat, ránéztem ismét kíváncsiságból. Biztosan marha jó lesz a játéknak, hogy a WG a szárnyai alá vette, de ebből egyelőre csak annyit láttam, hogy a játék kábé ugyanaz, csak a játékosállomány lett olyan, hogy két perc chat-olvasást követően agyf*szt kap bármilyen, egysejtűnél komolyabb létforma. Mondom ezt úgy, hogy már a játék hajnalán is rajzolgatva voltak a f*szok a térképre, persze, de mégis...

    Illetve valahogy... nem tudom. Ha pár perc állatkodást akarok lezavarni, ott a WoWs (esetleg, nagy ritkán a WoT), ha meg "ókorozok", fel van rakva mind az Attila, mind az R2, de valahogy az elmúlt évben már nem nagyon volt türelmem egyikhez sem. Nem tudom, hogy hány virtigli TW-játékos fogja azt mondani majd, hogy "ahelyett, hogy bekuckóznék a gép elé és két órát rászánnék a nagykampányra és a csatáira, mint eddig mindig tettem, inkább grindelni akarok egy n+1. f2p címet konstans rohangáló nehézgyalogsággal." Biztosan lesz ilyen, talán nem is kevés, de esélyesen inkább csak belső konkurenciát csinál magának a WG.
    Vagy inkább semmilyent. A fő reakció még akár olyasmi is lehet, mint amilyen a WoWp-szel volt a 2.0-ig, hogy "Ez a játék még életben van?"